Audiox Helsingin harppufestivaalilla

Helsingin harppufestivaali on jälleen täällä. Elo-syyskuun taitteessa nyt toista kertaa järjestettävä harppufestivaali on konsertteja, työpajoja, luentoja, kilpailuja ja paljon, paljon muuta…. Audiox harppuvuokraamo on luonnollisesti tapahtumassa mukana.

Löydät Audioxin festivaalin yhteydessä järjestettävästä harppunäyttelystä Musiikkitalon ala-aulassa. Audioxin vuokraharppujen ohella esillä on ensimmäistä kertaa Suomessa ranskalaisen Camacin laaja harppunäyttely. Camacilta on esillä kahdeksan pedaaliharppua ja kahdeksan pikkuharppua. Esillä ovat myös Camacin huippupedaaliharput kuten futuristinen 50-vuotisjuhlamalli Jubliée, Wienin filharmonikoista tuttu Art Nouveau Gold sekä upeasti soiva ja viimeistelty suosikki  Canopée. Camacin lisäksi luvassa on Lyon & Healyn ja Salvin näyttelyosasto. Tässä siis ainutkertainen tilaisuus tutustua huippuharppuihin – kenties ensimmäistä kertaa näin komealla kattauksella Suomessa.

Audiox on nyt myös Camacin harppujen virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Aloitimme yhteistyömme harppuedustuksen suhteen tänä keväänä. Kauttani voi hankkia harppuja koko Camacin laajasta mallistosta. Vinkkinä, että Camacin harppunäyttely Musiikkitalossa on myös myyntinäyttely – tämä on mainio tilaisuus ostaa harppu ilman jonotusaikaa ja rahtikuluja Ranskasta. Jos harpun hankinta mietityttää, kannattaa olla minuun yhteydessä jo ennen tapahtumaa. Teen tarjouksen ja pyrin varmistamaan että juuri mieluinen harppu on Musiikkitalossa esillä.

Camac tuo Helsingin harppufestivaaliin mukaan myös oman harpputeknikkonsa, joka huoltaa tapahtuman yhteydessä ilmaiseksi Camacin valmistamat pikkuharput ja pedaaliharput. Tämä huolto on Camac-harpuille siis todella maksuton! – harpun kielet ja mahdolliset varaosat veloitetaan normaalin Camacin huoltohinnaston mukaisesti. Tämä mahdollisuus kannattaa nyt ilman muuta käyttää hyväksi. Tarjous koskee kaikkia Audioxin kautta hankittuja sekä myös muita Camac-harppuja.

Huoltoaikoja on rajallisesti. Varaa nyt oman Camac-harppusi huoltoaika tästä taulukosta. Nopeat syövät hitaat… Pikkuharpun huoltoon riittää puoli tuntia. Pedaaliharpun huoltoon on varattava aikaa puolitoista tuntia. Camacin huoltotila Musiikkitalon ala-aulassa on harppunäyttelyn takana sijaitseva BlackBoxin aulatila.

Mannerheimintien remontti jatkuu edelleen. Musiikkitaloon harppua autolla tuotaessa kannattaa käyttää viereistä Aimo-parkin parkkihallia ja sieltä kulkevaa yhdyskäytävää Musiikkitaloon.

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä festivaalitapahtumana on syytä mainita ensimmäistä kertaa nuorille 15-19 vuotiaille harpisteille järjestettävä kansallinen Lilly Kajanus-Blenner -harppukilpailu. Kilpailu on luotu tavoitteelliseksi työkaluksi kotimaan nuorten opetukseen ja positiiviseksi kokemukseksi nuorille harpisteille itselleen. Tämän kilpailun palkinnot sponsoroi Harppuvuokraamo Audiox.

Tervetuloa Helsingin harppufestivaaliin 31.8. – 3.9.2023. Nähdään Musiikkitalon ala-aulan ständillä!

JOUNI KENTTÄMIES
Harppuvuokraamo Audiox

Toteuta unelmasi

 

Edellinen artikkeli
Terveisiä Edinburghista!
Seuraava artikkeli
Audiox testaa: Wolfcraft-nokkakärryt